Сокира кухонна. Один із найвідоміших кухонних інструментів родом із Піднібесний – кухарський ніж Цай Дао. Точніше сказати: "поварські НІЖИ типу Цай Дао". Тому що різновидів цих ножів досить багато. Вони відрізняються формою, розмірами та, звісно ж, призначенням. Причому в різних регіонах цієї величезної країни є свої особливості форм ножів і їх найменувань. Досконально у всьому цьому розбереться, мабуть, тільки справжній китайський шеф.
Його зазвичай використовують для роботи з овочами, хоча й для нарізання м'яса він теж придатний. З такою роботою Сан Дао справляється на оцінку "відмінно". Конструкція ножа вирізняється неабиякою міцністю, до того ж він комплектується зручним чохлом-ніжами з нейлонової тканини на кшталт кордури. Такий універсальний кухонний ніж можна використовувати як вдома на кухні, так і під час пікніка на природі.
Характеристики:
- Загальна довжина — 29,5 см
- Довжина ручки — 12 см
- Товщина леза — 2,5 мм
- Матеріал леза — 440 °C
- Твердість сталі — 57-58 HRC
- Вага сокири — 300 г
- Матеріал колодки — дерево
Основні | |
---|---|
Виробник | Сана |
Матеріал леза | Вуглецева сталь |
Матеріал рукоятки | Дерево |
Тип | Кухонний топірець |
- Ціна: 1 100 ₴