Взагалі це не кухонна сокира і навіть не сікач. Це це національний кухонний сербський ніж. Його товщина у обусі становить 4,65 мм, та й заточують сербські ножі з розрахунком на різ, а не рубку. Зазвичай їм можна рубати не дуже товсті пташині кістки, але м'ясницьким клівер він від цього не стає. Довга пряма ріжуча кромка та широкий клинок з прямими спусками дозволяють робити досить рівні та акуратні розрізи. Цей потужний та міцний ніж із нержавіючої сталі марки 420 допоможе вам впоратися із найсерйознішою роботою на вашій кухні. Якщо ви дійсно любите готувати, повз сербський нож ви точно не пройдете.
Характеристики:
Вид ножа – мисливський
Загальна довжина – 297 мм
Довжина клинка – 179 мм
Довжина рукояті - 118 мм
Товщина клинка – 4.65 мм
Ширина клинка – 79 мм
Марка сталі - 420
Твердість сталі – 54-56 HRC
Матеріал рукояті - палісандр
Матеріал чохла – нейлон
Вага – 398 гр
Вид упаковки - картонна
Основні | |
---|---|
Виробник | Grand Way |
Довжина леза | 17.9 см |
Довжина ножа | 29.7 см |
Матеріал леза | Нержавіюча сталь |
Матеріал рукоятки | Дерево |
Тип | Ніж-січка |
- Ціна: 1 170 ₴